Svartbäcksvägen 15

Stockholm
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svartbäcksvägen 15, Stockholm


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

Familjevilla i fantastiska Bagarmossen
I fridfulla och naturnära Bagarmossen ligger denna trevliga och rymliga familje villa i souterräng. Härliga sällskapsytor, bra sovrum och ordentligt med förvaringsutrymmen. Huset med sina två våningar är fördelat på 6 rok och ca 180 + 19 kvm med 3-5 sovrum. Huset är byggt 1954 men tillbyggt och renoverat under åren. Bland annat ganska nytt kök och tillbyggnad som vardagsrum.

Huset har en trevlig och lättskött tomt på 630 kvm med p-plats för 2 bilar på tomten. Två stora uteplatser varav den ena med tak och båda i olika vädersträck.

Planlösning nedre plan tillika huvudentré:

Välkomnande hall med klinkers golv. Här nere finns även 2 rum, gästtoalett, dusch med bastu, tvättstuga, pannrum och gott om förvaring.

Övre plan består av hall, badrum, 3 sovrum, öppet modernt kök mot stor matplats och öppen spis med direkt utgång till en av altanerna. Från matplatsen kommer man till det vardagsrummet med gått om plats för även matsals möbel. Här finns kamin och rummet hör har trevlig takhöjd på runt 4 meter. Från detta rum finns ytterligare en stor tak beklädd altan.

Huset hyrs ut ej möblerat from 1 Juli och på längre sikt.

Vi söker ekonomiskt stabil familj med tryggade anställningar eller etablerat och ekonomiskt stabilt företag som hyr till en familj. Inga betalningsanmärkningar och 3 månadshyror i deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm