Svedbergsplan 6

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svedbergsplan 6, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Välplanerad 2:a, 34m2, balkong, Kungsholmen
Möblerad tvårumslägenhet belägen en trappa upp med nyrenoverad öppen kökslösning, kaklat badrum och balkong i östligt läge.

Lägenheten har en öppen planlösning med stora fönster och balkongdörr i vardagsrummet. Sovrummet har ett stort fönster som vätter mot öst och en platsbyggd 140cm sängstomme (OBS! madrass ingår ej). Köket har en glaskeramikhäll med tillhörande fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Badrummet är utrustat med dusch, handdukstork samt skåp för förvaring. I lägenheten finns i övrigt mycket goda förvaringsmöjligheter med så väl garderob i hall, som skjutdörrsgarderob i vardagsrummet och utdragslådor under den platsbyggda sängstommen.

Lägenheten uthyres med bäddsoffa, matrumsbord (inkl. stolar) med plats för 4-6 personer, samt TV. I uthyrningspriset ingår även kabel-TV, bredband samt el och vatten.

I fastigheten finns tvättstuga, gemensam takterrass, cykelförråd samt del i vindsförråd. Lägenheten ligger bara några minuters gångväg från tunnelbanan, station Thorhildsplan, samt mataffärer, apotek och systembolag.

Önskar hyra ut i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Hyra betalas en månad i förskott, deposition betalas innan tillträde i form av en månadshyra. Tillträde från början av november enligt överenskommelse.

Krav på hyresgäst:
· Rökfri
· Djurfri
· Saknar betalningsanmärkningar

Vid intresse vänligen skicka en beskrivning av dig som hyresgäst. OBS! jag kommer tyvärr inte kunna besvara alla mail, utan endast de som kan bli aktuella som hyresgäster.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm