Svedbergsplan 4

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svedbergsplan 4, Stockholm


Hyra:

15200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Naturnära 2:a nära fridhemsplan (Marieberg)
Lägenheten uthyres ett år med möjlighet till förlängning. Den är förnärvarande omöblerad. Bilderna är från när jag och min flickvän bodde där. Senaste året har den hyrts ut till två personer som har delat av vardagsrummet för att på så vis få det som två sovrum. Passar därav att husera för två vänner, eller perfekt för ett par.

I lägenheten finns diskmaskin, tvättmaskin i badrummet och balkong. Det finns tvätmaskin och tumlare i källaren, samt en gemensam takterass med grill.

Väldigt bra komunikationer med flera bussar ett stenkast från huset, samt ThorildsplanT-bana (gröna linjen), och bara över bron ligger Södermalm, allt är väldigt nära med buss och tåg.

I hyran ingår el och bredband, huset är anslutet till Com Hem och genom kabel har du tillgång till flertalet tv kanaler (basutbud). Lägenheten är tillgänglig från den 1 November 2016.

VARDAGSRUM
Fantastiska ytor som bjuder till flexibel möblering. Här ryms en stor soffa, fåtölj, soffbord samt en Tv-bänk utan bekymmer. Som sagt går det eneklt att dela av och ha en säng I vardagsrummet.

BALKONG
Från vardagsrummet når ni bostadens härliga balkong. Njut av soliga förmiddagar med en god kopp kaffe. Här ryms bord och stolar för den som önskar eller en loungemöbel. Just nu star det två stolar och ett bord som kan stå kvar om ni önskar.

KÖK
Välplanerat kök med stort fönster som ger rummet ett härligt ljus. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, Micro, fläkt, och spis. Det finns en skjutväg som kan stängas mot vardagsrummet.

SOVRUM
Välplanerat sovrum med stora fönsterpartier som gör rummet ljust och luftigt. Här ryms det med fördel en dubbelsäng samt sängbord. Finns också en större garderob längst in I sovrummet.

BADRUM
Helkaklat och välplanerat badrum. Fullt utrustat med toalett, dusch, samt handfat och tvättmaskin.

Skriv lite om det själv och hur länge du planerar att bo I lägenheten, ser fram emot din ansökan.

Mvh
Esbjörn

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm