T-hässelby Strand

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: T-hässelby Strand, Stockholm

Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Möblerat rum i magiskt radhus Hässelby Strand
Välkommen att hyra ett möblerat rum i mitt fantastiska radhus med lummig trädgård ! Här bor du på en tyst gata en kort promenad från T-Hässelby Strand som tar dit till T-Centralen på 30 minuter utan byten (och garanterad sittplats till stan). Buss och nattbuss går utanför huset, det är en minuts resa till tunnelbanan. Fem minuters promenad till bad med sandstrand, brygga och glasskiosk!

Rummet är möblerat helt i ek: 140 cm resårsäng med täcke och kuddar, 180 cm skrivbord, ergonomisk skrivbordsstol, två höga bokhyllor, dubbelgarderob med överskåp, helkroppsspegel, sänglampa, skrivbordslampa, taklampa, fönster med persienn och rullgardin. Vita väggar, ekparkett.

Du delar radhuset med mig, mamma till nyligen utflugna barn, och en annan inneboende tjej. Inga sovrum ligger vägg i vägg.

Endast kvinnlig hyresgäst. Rummet hyrs ut från och med 1 juli, inte senare. En månadshyra i deposition vid kontraktskrivning.

Maila och skriv utförligt vad du heter, hur gammal du är, vad du sysslar med, varför du vill hyra och hur länge, så hör jag av mig med bilder på rummet och huset och svarar på alla dina frågor!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm