Täbylundsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Täbylundsvägen, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Uthyres del av villa i Spånga
Har en nybyggd villa med en uthyrningsdel som jag gärna vill hyra ut omgående. Lägenheten har en egen ingång och är beläget i Spånga (vid Spånga Folketshus). Det tar bara 4 min till Spånga station med buss 117 och 13 minuter till T centralen med pendeln. Passar perfekt till den som pendlar in till stan.

Lägenheten är 3 rum och kök på 70 kvadratmeter, nytt och fräscht sedan hösten 2011. Väldigt ljust och välplanerad, som har två lagom stora sovrum, ett allrum med franskbalkong. Oerhört fint och påkostat kök med ugn, spishäll, micro, diskmaskin, kyl och frys.

Dusch, WC och en tvättmaskin finns i badrummet. Parkett golv i sovrum och allrum, kakelgolv i kök och badrum, golvvärme finns.

Vi vill att du/ni är skötsam, djur och rökfri, har en stabil ekonomi.

Skriv gärna ett mail och berätta lite kort om dig/er så att jag får en bild av våra blivande hyresgäster. Jag kontaktar alla mail, men har visning endast för dem seriösa. Jag kommer att ta två månaders deposition samt första hyran när du flyttar in.

I hyran ingår, el, vatten, sophämtning, bredband, TV och även p-plats för en bil på tomten.

Är intresserad av att hyra ut tillsvidare med en 3 månaders uppsägningstid. Det går bra att hyra ut med eller utan möbler.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm