Täbylundsvägen 28, Spånga

Stockholm
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Täbylundsvägen 28, Spånga, Stockholm


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

Vackert hus till familjer eller företag
Huset är en 180 km2 två plans villa i mexisten/tegel i ett tyst och fridfullt område i Nälsta i Spånga. 50 meter från busshållplatsen och därifrån 9 minuter till Spånga tågstation. Om man vill kan man ta en promenad till stationen på 10 minuter. Det finns skolor i alla stadier på en stenkast från huset. Nälsta fotballsplan ligger bara 100 meter bort. Jättefin och välskött gård med två uteplatser på fram och baksidan med stengolv. Gången till huset och trappan till entrén är utrustat med vackert och belysning. Bredvid huset finns det ett stort garage i 37 km2 som har plats för mycket saker samt två bilar. Man kan även ha två bilar till parkerad på garage uppfarten. Garageporten öppnas med fjärrkontroll i 2 ex.
På nedre plan finns: Två ingångar, ett stort och helt kaklad tvättstuga med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett litet arbetsrum med skrivbord som kontor, välutrustat kök med tillhörande matplats för 6 personer och kaklad toalett. Stor vardagsrum med stor tvåglasat fönster och ett spegelskåp och ett stort finrum när man har gäster hemma. Härifrån öppnas en dörr till uteplatsen på framsida. Två öppen spisar, en i vardagsrummet och en med kamin i finrummet. Golvet är täckt med parkett.
En trappa upp finns två stora och två mindre sovrum (perfekt till barnen), alla med heltäckande garderob. I ett av stora rummen finns det en balkong som tar in mycket sol under dagen. Ett mindre sällskapsrum, helkaklad toalett, samt ett vackert badkar, dubbla handfat och två duschar.

KRAV: Ej rökare, ej husdjur, Deposition 2 månadshyra. 2016-08-01 Tillsvidare
INGÅR: Avlopp, Sophämtning, internet, parabol, P-plats till 4 bilar
Utrustning: Stor tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och dusch, Diskmaskin, Mikro, TV- apparat, Öppen spis (två st.), Badkar, Dusch (3 st.), bergvärme, stort och värmt garage med fjärkontroll, träningscykel, utemöbler, hammock, full trädgårdsutrustning och massa annat.
Möblering: delvis möblerad
Balkong/uteplats: En balkong och två uteplatser på fram och baksidan av huset
Byggnadsår: 1969
Tomtstorlek: 562 m2
Rum:6
Sovrum: 4

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm