Tallkrogen

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tallkrogen, Stockholm

Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Möblerad 3:a uthyres
Hej!

Jag planerar att hyra ut min 3:a som ligger i Tallkrogen under perioden 1 december till 1 mars. Lägenheten är fullt möblerad. Läs gärna noga igenom annonsen innan ni svarar.

Lägenheten ligger på tunnelbanans gröna linje mot Farsta strand och det tar ca 20 min med tåget in till t-centralen. Vidare så ligger lägenheten
nära tunnelbanestationen samt Tallkrogens centrum. Det tar ca 2-3 min att gå till tunnelbanan samt 2 min till centrum. Området är fantastiskt vackert och lugnt, utanför finns också en stor och fin lekpark för barn.

Gratis parkering på gatan.

I centrum finns Ica, pizzeria, thai, tobaksaffär, frisör samt gymet "puls och träning" som öppnar 13 november.

Jag söker först och främst en barnfamilj som hyresgäst. Det viktigaste är att ni är skötsamma, har god ekonomi och goda referenser. Ingen tredjehandsuthyrning får förekomma. Ni skall även besitta gott hyfs gentemot grannar, med andra ord, inte spela hög musik eller på annat sätt störa. Centralt är att ni är måna om lägenheten och tar väl hand om den. Rök och djurfri är ett krav.

Sovrum 1: 180 cm säng, två sängbord, byrå samt två garderober.
Sovrum 2 (barnrum): hemnes dagbädd med två madrasser som går att dra ut och blir då 160cm samt barngarderob.
Kök: Fullt utrustat kök. Matbord, 4 platser, barnstol finns för bebis samt stokke tripp trapp stol för ett äldre barn. Bänkdiskmaskin, vattenkokare, micro (ej kaffebryggare då jag inte använder sådan) mm.
Badrum: badkar, förvaring samt toppmatad tvättmaskin.
Vardagsrum: stor soffa, soffbord, skrivbord med stationär dator, smart-tv med Netflix och baspaket.

I hyran ingår möblerad lgh, el, vatten, internet, tv, Netflix samt tillgång till stationär dator. Sängkläder, handdukar mm. Allt ni behöver är bara att ta med era kläder.

Månadshyran är 12000kr och en deposition på 6000kr tas ut i förskott som återfås i samband med utflytt.

Skicka gärna ett mail där du/ni berättar om er själva och lämna gärna kontaktuppgifter.

Då jag vet att många brukar höra av sig så kommer jag inte att kunna svara på alla mail. Jag tackar därför på förhand för visat intresse och önskar er lycka till i ert sökande efter bostad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm