Tångvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tångvägen, Stockholm


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

2a i Telefonplan, korttids, 17juni - 17juli
Jag och min sambo har en rymlig tvåa på 52 kvm med balkong som vi tänkt hyra ut under tiden vi är bortresta mellan 17 juni och 17 juli.

Lägenheten ligger i Telefonplan (Tångvägen) med 5-10 minuters promenad till tunnelbanan. Lägenheten är i kanonskick med nylagd valnötsparkett i alla rum och nymålade väggar. Väldigt ljus hörnlägenhet på 3e våningen med stora fönster och ljusinsläpp. Internet och allt ingår i priset på 8500kr, depositionsavgift tillkommer med 1000kr och återfås vid utflytt. Vi har tänkt hyra ut lägenheten möblerad i befintligt skick och är därför extra måna om att hyra ut till skötsamma personer och helst ett djurfritt par (pga allergi).

Området är väldigt lugnt med fina gröna omgivningar och det finns gratis parkeringar längs med gatorna utanför om ni har bil. Det finns även en mysig innergård och flera småbarnsfamiljer bor i närheten. På promenadavstånd (5-10 minuter) finns en dygnet runt-öppen bensinmack, två välsorterade mataffärer med bra öppettider (ca. 7-23) och ett dygnet runt-öppet McDolnalds.

Vänliga hälsningar
Malin West & Mehdi Allaou

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm