Täppgränd 10

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Täppgränd 10, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

103 m2


Beskrivning

Rimlig och möblerad 4:a i Enskede dalen
En möblerad lägenhet på 103 km med 4 rok hyres i andra hand i ett år f o m första feb-2016 p g a utlandsresa. Lägenheten hör till en brf.
Fin och stor lägenhet med två balkonger, den ena är en stor balkong mot innegård , barnvänligt område , gott om lekplatser ,förskolor samt skolor, närmaste förskolan ligger alldeles bredvid. Det tar knappt 5 minuters promenad till tunnelbana (Sandsborg) därifrån kan man ta sig till slussen på ca 10 minuter. Nära Dalens sjukhus och stora Dalens parken. Ett litet centrum med bl a ICA, pressbyrån samt apotek. Även Sandborgs simhall ochtvå gym.
I köket finns det bl a kylskåp. frys samt en diskmaskin. Ett badrum med badkar och tvättmaskin . En gästtoalett. Ett förråd ligger i lägenheten. Källarföråddet är vi tyvärr i behov av för att lägga våra egna saker. En parkeringsplats ingår i hyran.
Jag befinner mig just nu utomlands och åter 27/12 . Jag nås därför endast via mail . Jag kan gärna svara på era frågor eller funderingar . Möjligheten för en visning blir dock först efter att jag har kommit tillbaka (27/12).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm