Tappvägen G

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tappvägen G, Stockholm


Antal rum:

2 RoK


Hyresvärdens beskrivning

I Brommas stadsdel Mariehäll bygger Stockholmshem två kvarter med cirka 370 nya lägenheter; Linaberg och Sämjan 2. De nya husen byggs norr respektive söder om Emils gata och blir fem till sju våningar höga.
Här annonseras etapp 2 av Sämjan 2 med 12 stycken bostäder om 2 rum och kök. Lägenheterna är 48 - 51 kvm med en hyra från 8939 - 9834 kronor i månaden. Planritning, preliminärhyra och beräknat inflyttningsdatum för varje enskild lägenhet hittar du i listan nedan.
Typ av bostad
Detta är nybyggda bostäder. Det innebär att ingen har bott i dem tidigare.
Inflyttning
Inflyttning sker preliminärt från 1 december 2019.
Om bostäderna
Lägenheterna har öppna planlösningar med bland annat parkettgolv. Badrummen är helkaklade och det är förberett för tvättmaskin och torktumlare i nästan alla lägenheter. Hyresgästen har möjlighet att köpa tvättmaskin och torktumlare via hyresvärden som då installerar dessa innan inflyttningen.
I köket kommer det finnas spis med glaskeramikhäll samt kyl och frys i rostfritt. Det finns mikro samt diskmaskin i alla lägenheter. Nästan alla lägenheter har fönster åt två håll och antingen balkong eller uteplats.
Hyresgästen har möjlighet att göra tillval. Läs mer om materialval i bifogat informationsunderlag.
Om fastigheten
Hyresgästerna kommer att ha tillgång till gemensam tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsrum samt föreningslokal. Det kommer även finnas miljörum/källsortering.
Det finns tillhörande förråd till lägenheterna som ligger i källarplan med anslutning från trapphus.
Bredband via fiber med tjänster för tv, telefoni och internet. Tjänsteutbud och annan information om fibernätet finns på stockholmshem.se/bredband.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Det kommer inte vara möjligt att se lägenheten. Titta på exempelritningen och exempelbilderna som finns i annonsen för att hjälpa dig bestämma om du är intresserad av att flytta in utan visning.
Om området/Kommunikationer
Tvärbanan och bussarna 112, 113 stannar i närheten. Här finns även flygbussar till Arlanda. Från stationen Sundbybergs centrum når du både tunnelbanans blå linje och pendeltåg. I närområdet finns det stort utbud av livsmedelsbutiker och restauranger. Närmaste matbutik ligger ca 250 meter bort och köpcentret Bromma Blocks ligger ca 1 km bort. På gården kommer det att finnas lekplats, lekredskap, växthus samt odlingslådor.
Parkering
Varmgarage med 196 bilparkeringsplatser varav 10 stycken är reserverade som handikappsplatser och 10 stycken reserverade för elbilar. Det är även reserverat för 2 bilpoolsplatser i garage samt 2 bilpoolsplatser på gata. Ytterligare p-platser finns på gatan samt i Stockholmshems övriga intilliggande områden.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2018 är beloppet 4 814 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Denna annons innehåller 12 st bostäder

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel