Tavastgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tavastgatan, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Mysig 2a Mariatorget nov-dec 15000kr/mån
Jag hyr ut min supermysig 2a på Mariaberget, ett stenkast från Mariatorget, Nov-Dec. Högst upp i huset och insynsfritt med utsikt över Tavastgatans takåsar och med fransk balkong. Lägenheten uthyres fullt möblerad.

Hall med generös förvaring i två inbyggda garderober och bevarat fiskbensparkettgolv som även finns i vardagsrummet och matsalsdelen. Härifrån nås ett fräscht och helkaklat badrum. Rakt fram väntar vardagsrummet med öppen planlösning mellan matsalsdel, vardagsrum och kök. Matsalsdelen rymmer cirka sex personer. Kök med vitmålat furugolv, mjuk spotlightbelysning och vitvaror i rostfritt. Sovrummet med stort fönster och 1.20 m bred säng har ett fridfullt läge med himlen som närmaste granne ovanför och helt skyddat från stadens trafikbrus.
Tvättstuga med gott om lediga tider samt hiss finns i huset.

Du når Mariatorget med caféer, restauranger och butiker på nån minut. Mariatorget är också närmaste tunnelbanestationen, Slussens t-banestation med både röda och gröna linjen är 5 minuter bort. Pendeln och Södra station är också nära, cirka 10 minuters promenad. Mariabergets stolthet, Monteliusvägen och Ivar-Lo parken, finns runt hörnet och erbjuder en av Stockholms vackraste utsiktspromenader.

Söker en person eller ett par med dokumenterad god ekonomi, ej husdjur eller rökning tillåten. Kommer ta ut en rimlig deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm