Tavastgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tavastgatan, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

21 m2


Beskrivning

Vacker 1:a nära Mariatorget
Hyr ut min lägenhet med smarta Compact living lösningar på en av Södermalms populäraste adresser. En vacker lägenhet med högt i tak, fina trägolv, nytt modernt kök, nytt helkaklat badrum med dusch.

Den är liten väldigt yteffektiv. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad (dock lite andra möbler än på bilderna) I lägenheten finns en 120 cm loftsäng över bäddsoffan, fällbart bord med stolar, skrivbord med skön stol och i köket finns allt porslin och köksredskap du behöver. Stor kyl och frys samt micro / ugn finns. Lägenheten har också 40" TV med surroundsystem och Chromecast så du kan streama musik och film via mobilen. Badrummet är litet men har toa, handfat och dusch.

Finns plats för mycket klädförvaring och du får även del i vindsförrådet på 9 kvm. Fräsch tvättstuga och cykelförvaring finns i källaren.

Du har en underbar yoga studio runt hörnet och Hornsgatan med alla dess härliga butiker, barer och restauranger en gata ner. Du har sen Mariatorget, Slussen, Medborgarplatsen, Hornstull, Gamla stan ja allt du kan tänka dig väldigt nära. Du får dessutom en fantastisk utsikt över Stockholm från Mariaberget bara en gata upp från Ivar Los parken eller de härliga promenadstråket längs Monteliusvägen.

Hyr främst ut den till:
En person eller ett par som är ordningsamma, har god ekonomi, jobb eller studier, inga betalningsanmärkningar och inte finnas i belastningsregistret och ha goda referenser från tidigare boenden.
Du ska vara rökfri. Inget husdjur eller fester i lägenheten.

Skriv kort om dig själv och ditt behov av boende i första mailet så svarar jag de som är mest aktuella.

Inflyttning från 16 november eller 1 december och sen i 6 månader med eventuell förlängning.

Två månadshyror i deposition som du får tillbaka vid utflytt förutsatt att lägenheten är i det skick som när du flyttade in. I hyran ingår el, värme, bredband och försäkring.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel