Tavastgatan 29D

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tavastgatan 29D, Stockholm


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2


Beskrivning

Vindsvåning Mariaberget 2 r.o.k. 61 m2
Möblerad vindslägenhet om 2 r.o.k. på Mariaberget uthyres från mitten av september i 6 månader p.g.a. utlandsvistelse.

Hyran är på 20 000 kr/ månaden - vilket inkluderar el, värme, och bredbandsuppkoppling.

I mysiga kulturkvarter bland kullersten och trendiga butiker ligger vår smakfulla 2:a högst upp i vacker fastighet från 1862. Perfekt lägenhet för den som vill bo nära allt som Söder har att erbjuda men ändå vill bo lugnt och naturskönt på Mariaberget.

Rymlig hall med gott om plats för kläder och mindre bibliotek. Badrummet nås från hallen och har helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme, dusch och tvättmaskin. Vardagsrummet binder ihop lägenheten och här finns soffgrupp, matplats med plats för 6 personer och skänk med plats för förvaring. Vitmålat kök med diskmaskin, kyl/frys, spis med ugn och stora bänkytor. Stort sovrum med dubbelsäng, takfönster och walk-in-closet. Lägenheten har genomgående ljusa parkettgolv. 4 trappor, hiss finns ej.

Ni måste kunna visa svenskt ID och anställningsbevis alt. löneutdrag för de senaste 3 månaderna. En deposition motsvarande en månads hyra betalas vid signering.

Tveka inte på att skicka oss ett mail om ni har frågor eller funderingar. I mailet får ni även skriva en kort beskrivning om er själva.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm