Tegnérgatan 19

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tegnérgatan 19, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

24 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 1:a i city 2016-07 tom 2017-12
Nyrenoverad modern lägenhet om 24 kvm mitt i city med många caféer och affärer direkt utanför porten. Stor COOP mataffär med uppdaterat mat-sortiment för stadsboende.
Lägenheten har en egen uteplats med café bord och två stolar. Rummet har kvalitets bäddsoffa och satsbord. Matbord med två stolar (ytterligare två stolar i källarförråd). Byråer för förvaring samt en integrerad klädgarderob.
Köket är helt nyrenoverat med varmlufts ugn, utdragbar spisfläkt, 2 zon induktionshäll. Kylskåp med glasdörr. Kaffemaskin, elvisp, stavmixer. Köksbänkskiva av oljad ek. Köksluckorna i högblankfinish. Köksgolvet är vit Carreramarmor plattor. Övriga utensilier av mycket god kvalitet. Även glas och tallrikar och uppläggningsfat/skålar i stor mängd och av hög kvalitet. Spotlights under väggskåp och hylla samt lampor ovan väggskåp, alla med dimmerfunktion.
Hall och rum är brunoljad och mattlackad parkett. Gott om eluttag, Samsung tv, wii-fii ingår. Loftsäng 120cm med ny bäddmadrass, täcke, kuddar. Spots under loftsäng. Taklampa och fönsterlampor finns. Mörkläggningsrullgardin. Ergorapido dammsugare.

Terrakotta kaklat badrum med golvvärme och handduksvärmare. Generöst med spegelbadrumsskåp med integrerad belysning och handfat på badrumskommoder med förvaringshyllor. Takdusch med separat handdusch. Glasduschvägg. Hall med Edblads kromad väggstol.
Stor tvättstuga med många lediga tvättider. Källarförråd.
Nyinstallerade säkerhetsdörr med fantastisk ljudisolering.

Intresseanmälan enest via mail med syfte för bostadssökande och referens.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm