Tempelriddarvägen 9

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tempelriddarvägen 9, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres under resa
Jag ska ut och resa och ska därför hyra ut min lägenhet under tiden. Jag planerar att vara borta 4 månader, från och med början på november.

Jag är flexibel med utflyttning, då jag inte är helt säker på när jag kommer hem, plus att jag kan ha ett annat boende under tiden.

Jag är på jakt efter 1 eller 2 personer som vill bo i min rymliga etta på 40 kvadrat, med badrum, kök och stor uteplats. Köket är 2 år gammalt. Badrummet precis renoverat (stambyte).

Tyvärr är jag en av de som ser att en tjej (eller två) hyr min lägenhet.

Endast seriösa svar. Ni kontaktar min email så tar vi allt därifrån.
Har ej bilder än. Stambytet är precis klart, så jag måste själv städa.

Men jag vill vara ute i god tid både för min egen skull och Er (som söker bostad) skull !

Priset blir detsamma oavsett om det är 1 eller 2 personer som vill hyra min lägenhet. Jag tänker mig att vi gör ett riktigt 2a handskontrakt (som då står på 1 år, men att ni är medvetna om att det ej blir 1 år då jag säger det till er redan nu).

Ser att ni ej röker. Jag är inte emot djur, men det brukar inte bli bra att ha katter här en kort period, de hinner inte ställa om sig. Plus att jag själv har haft det här, och det gick inte så bra. Så helst djurfria. Huruvida du/ni studerar eller jobbar bryr jag mig inte om, så länge ni har en inkomst alternativt CSN-lån.

Hyran jag skriver är jag inte riktigt hundra på än, då hyran kommer gå upp efter stambytet men vet ej hur mycket den landar på men gissar på detta belopp. Då är ej el m.m inräknat, utan detta är endast hyran. 10 % Lägger jag på, vilket är det man får och bör göra vid 2andrahandsuthyrningar för möblerna då jag ej flyttar de som ni förstår. Finns en säng och en soffa som går att sova på, om ni är två som vill hyra min lägenhet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm