Timmermansgatan 34

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Timmermansgatan 34, Stockholm


Hyra:

14500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Nyproducerad 2:a i hjärtat av Södermalm
Jag ämnar hyra ut min modernt möblerade 2a nära Mariatorget. Omgående tillträde möjligt. Lägenheten ligger högt och fritt och med balkong och utsikt mot innergård utan insyn. Läget är attraktivt och centralt, ca 2 minuter från Mariatorget och tunnelbanan och pendeltågsstation södra station. Även lätt att hitta P-plats nära lägenheten.

Huset är nybbyggt och lägenheten välplanerad med ett fullt utrustat modernt kök med diskmaskin, ett vardagsrum med bäddsoffa, matbord och stolar och en liten hall. Separat sovrum med dubbelsäng med generöst med garderober. Badrum med badkar, dusch och tvättmaskin. Trevlig balkong mot lugn innergård inkl. Utemöbler.

En potentiell hyresgäst är en person alternativt ett par med stabil ekonomi, rökfri, djurfri som är ansvarsfull och kommer ta väl hand om min fina lägenhet. Hyra 3 månader, med stor möjlighet till förlängning.

Avgiften är 14,500:- per månad. En deposition på 1,5 månadshyror betalas och fås tillbaka vid uppsägning. I hyran ingår el och bredband och TV med basutbud.

Maila en utförlig presentation av dig själv och berätta varför just du är lämpad att ta hand om min lägenhet.

Självklart går det att skicka fler bilder till den som är seriöst intresserad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm