Tisdagsvägen 7

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tisdagsvägen 7, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-11-16


Hyra:

5824 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 1949 och stambyte utfördes 2009.
Den här lägenheten har lätt renoveringsbehov och Stockholmshem kommer att renovera delar av ytorna innan du flyttar in. Du som får lägenheten får möjlighet att göra vissa färg- och materialval, till exempel val av tapeter. I besiktningsprotokollet kan du se exakt vad hyresvärden kommer att renovera. Som hyresgäst hos Stockholmshem bestämmer du därefter själv när och hur din lägenhet ska förnyas.
Bostaden är ansluten till bredbandsnätet. I fastigheten finns också telenät och kabel-tv-nät.
Lösning för sortering av matavfall finns i fastigheten. Matavfallet slängs i samma kärl eller nedkast som övrigt hushållsavfall men i en grön påse som sedan sorteras ut på avfallsanläggningen och blir till biogas och biogödsel.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Hökarängen som ligger cirka 515 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2016 är beloppet 4679 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm