Tjärhovsgatan 22

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tjärhovsgatan 22, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

OMGÅENDE UTHYRNING mitt i Medborgarsplatsen.
Lugn, tyst, modern och fräsch lägenhet för dig som söker boende på en av Söders hetaste gator. Bra planering och smart utnyttjande av golvytan. Modernt, fräscht badrum och ett praktiskt kök gör denna lägenhet till en pärla. Bra läge med nära till allt på Södermalm och två minuter till t-bana Medborgarplatsen.
Här bor du nära cafer, restauranger, Söderhallarna, biosalonger och utelivet på Söder.
Nära till Skrapan, Söderhallarna och Götgatans gallerior och butiker.
Fastigheten ligger invid Söders hetaste område, Medborgarplatsen och på promenadavstånd till Vita bergsparkens grönska, Årstavikens promenadstråk
och Fjällgatans fantastiska utsikt över Stockholm.

Goda kommunikationer I området med busslinjerna 59 och 66 nära huset och tunnelbanan bara 2 minuter bort. Pendeltåg och flera busslinjer strax bakom Fatbursparken vid Södra station. Tar du dig till Slussen så ligger nästan hela Stockholm inom räckhåll med röda och gröna linjen av tunnelbanan, ett flertal innerstadslinjer av bussar samt både Saltsjöbana och bussar som tar dig söder om Stockholm.

Lägenheten hyrs ut omöblerad. Boytan är på 39kvm och är på plan 1.
El, värme, vatten och 100mb/s fiber bredband ingår.
På udda våningsplan finns tvättmaskiner som inte behöver förbokas, det här fallet strax intill lägenheten, och I källaren finns en stor tvättstuga med full utrustning. Källarförråd om cirka 1×1 meter med en höjd om cirka 2 meter.

Lägenheten är inflyttningsklar och hyrs ut från 1 februari.
En deposition kommer att krävas vid inflytt och återbetalas efter en gemensam besiktning. 2 månaders uppsägning. I början uthyrs lägenheten i 6 mån för att sedan utvärdera eventuell tillsvidare uthyrning.

Jag skötsam rökfri person utan husdjur som inte lever ett vilt liv under kvällarna.
Ansök genom att maila personligt brev, inklusive nuvarande arbete/studier och liknande. Ju mer information desto bättre. Referenser kan även eventuellt krävas. Jag vill hyra ut lägenheten till någon som tar hand om den som sin egen.

Välkommen att höra av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm