Tobaksspinnargatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tobaksspinnargatan, Stockholm


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Modern 2a i Hornstull uthyres tillsvidare
Jag hyr ut min fina 2:a i Hornstull med närhet till shopping, butiker, ett stort restaurangutbud samt vackra grönområden och härliga bad runt hörnet.

Lägenheten som är helt nyrenoverad har en mycket fördelaktig planlösning och trivsam inredning. Från hallen når du det ljusa och inbjudande köket med ljust kakel, integrerade vitvaror, och generösa arbetsytor. Lägenhet rymmer även en matdel med plats för upp till 8 personer, ett öppen och ljust vardagsrum, helkaklat badrum med dusch samt ett avskilt sovrum med god förvaring och dubbelsäng. I hall och kök har du bra belysning via spotlights i taket och lägenheten har genomgående ljusa trägolv. Tvättstuga med två stora maskiner finns i föreningen.

Lägenheten ligger vid en återvändsgränd vilket gör att det är tyst och lugnt samtidigt som det är centralt med endast ett par minuter till Hornstullsgallerian med butiker, restauranger samt goda transportmöjligheter. På gångavstånd har du även grönområden och härliga bad vid Årstaviken, Långholmen och Tanto. Med tunnelbanan når du city samt Liljeholmen på några minuter och med fyrans buss kommer du lätt till Fridhemsplan och vasastan.

Jag söker en ordningssam person eller ett par med god ekonomi och fast anställning, husdjur och rökning är ej tillåtet. Lägenheten kommer vara delvis möblerad och hyrs ut tillsvidare från och med 1 mars.

Adress: Tobaksspinnargatan
Boarea: 50kvm (2 rum och kök)
Hyra: 16,000kr/månad (Deposition utgår vid första betalningstillfället och återfås vid utflyttning under förutsättning att lägenheten är i oförändrat skick)

Skriv ett mail och berätta lite om dig/er så återkommer jag med eventuell tid för visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm