Tomtebogatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tomtebogatan, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2


Beskrivning

Tvåa i Birkastan uthyres tills den 30/6-2016
Hej

Vänligen läs hela annonsen då det är viktigt att förstå att det finns
förutsättningar att ta i akt.

Sedan ett par år tillbaka drog jag upp bopålarna och flyttade utomlands, sedan dess har jag haft min BORÄTTS lägenhet på Tomtebogatan uthyrd i omgångar. Det är viktigt att förstå att detta inte är en bostadsrätt utan en äldre form av densamma som inte lyder under bostadsrättslagen utan lagen om ekonomiska föreningar. Den stora skillnaden är att styrelsen fattar beslut som en enskild medlem har svårt att påverka. Jag har redan haft lägenheten uthyrd i två år och styrelsen har efter mycket påtryckningar gått med på en maximal uthyrningstid till den 30/6 2016 och därefter måste den antingen stå tom eller säljas. Jag har haft en del bekymmer med styrelsen i detta ärende och vill vara öppen och rättfram med detta så det inte blir några komplikationer.Så förutsättningarna är dessa: Jag kan hyra ut efter godkännande från styrelsen, denna har möte den 2/12 och kommer därefter sitt besked. Jag måste inkomma med ansökan om uthyrning före den 30/11 för att de överhuvudtaget ska ta ansökan i beaktande. Därför kan jag bara skriva kontrakt efter godkännande från styrelsen och inflyttning kan ske tidigast i början av december. En eventuell spekulant behöver förstå samt acceptera detta.

Vad får ni då för allt krångel? Jo jag har en underbart fin tvåa i
bottenvåning mot lugn innergård med uteplats och kakelugn. Lägenheten är ljus och luftig med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök (där diskmaskin finns) samt ett harmoniskt sovrum. I vardagsrummet finns en hembioprojektor med nedfällbar duk och ett väl tilltaget ljudsystem. Delvis möblering kan inte ändras och utgörs av soffa, säng, byrå samt lite annat möblemang men inga husgeråd i form av handdukar och tallrikar finns att tillgå. Bilder kan naturligtvis skickas till intressenter.

Vem söker jag? Ni får gärna vara seriösa och jag är oerhört mån om en
friktionsfri relation där vi har lite ge och ta mellan oss. jag bor som sagt i
utlandet och kan inte fixa småsaker men reglerar gärna sådant via hyran. Husdjur är ok efter överenskommelse. Det är hemskt att diskriminera men unga människor som vill dela lägenhet gör sig icke besvär, främst för att lägenheten inte passar så bra att dela upp då den går i fil.

Mycket läsning men seriösa spekulanter får gärna höra av sig för mer detaljer och frågor. Kontrakt etc sköts via ombud men jag ser gärna att vi talas vid innan någonting bestäms definitivt. En månadshyra i deposition erfordras.

Med vänliga hälsningar
Gunnar

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm