Tomtebogatan 16

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tomtebogatan 16, Stockholm


Hyra:

15525 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Vasastan - 1 rok - tillsv - 15 525 kr/mån
På eftertraktad och populär adress erbjuds nu denna ostörda sekelskifteslägenhet med en modern feeling.
Lägenhetens fönster gör att ljuset får flöda fritt i de rymliga rummen med generös takhöjd (311 cm).
Vidare bjuder vardagsrummet på höga golvsocklar samt en otroligt vacker kakelugn med detaljer i mässing och denna i kombination med lägenhetens charmiga känsla med stuckatur och nyrenoverat kök (2014) gör det här till ett svårslaget boende.

I det fräscha köket finner vi bra ytor för både förvaring och arbetsyta, nyinköpta vitvaror, ugn med inbyggd micro, induktionshäll med fyra plattor samt en diskmaskin.
I det stora vardagsrummet finner vi matplats i burspråket, stora fönster som lyfter rummet, fungerande kakelugn, stuckatur i tak, valv in till köket samt en walk in closet.
I badrummet finner vi en härlig båtkänsla med rymlig dusch och handdukstork. Gott om utrymme för avhängning och förvaring i hallen.

Fastigheten är belägen på lugna Tomtebogatan
. Runt hörnet finner ni Rörstrandsgatan med ett rikt restaurang- och kaféliv samt flertalet små pittoreska butiker. En kort promenad bort finns Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker och kaféer.
Utöver detta är det även nära till vackra promenadstråk och grönområden vid Vasaparken (4 min promenad), Karlbergs Slott samt badmöjligheter vid Karlbergskanalen.

I direkt närhet till lägenheten finns utmärkta kommunikationer såsom tunnelbana (3 min promenad), bussar, pendeltåg (4 min promenad) och flygbussar. Karlberg station ligger station ifrån Centralen och mellan Centralen och St:Eriksplans tunnelbana är det tre stationer (7 min).

Lägenheten är till viss del möblerad. I hyran ingår befintlig internetuppkoppling samt driftkostnad. Om driftkostnaden överskrider den uppskattade, bekostas resterande av hyresgästen.

Möjlighet att grilla och sola finns även på föreningens innergård en trappa ner, tvättstugan hittar man ytterligare en trappa ner.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm