Tomtebogatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tomtebogatan, Stockholm


Hyra:

16500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2


Beskrivning

Tomtebogatan med uteplats & Kakelugn, långtid
Hej

Till följd av utlandsvistelse önskar jag hyra ut min lägenhet på Tomtebogatan fram till och med Augusti 2017. Tillträde till lägenheten är flexibelt men tidigast i början av Juli kan vara aktuellt.

Jag söker seriös(a) hyresgäst(er) till mitt hem som ligger i bottenvåning mot lugn och lummig innergård. Lägenheten går i fil med vardagsrum i öppen planlösning mot kök samt dörr till uteplats från sovrummet. I vardagsrummet finns ett hemmabiosystem samt en fantastisk kakelugn som håller lägenheten varm och väldigt mysig under höst och vinter. Badrummet är litet men nyrenoverat sedan ett par år och köket är rymligt med bra ytor samt en mindre diskmaskin som gör livet mycket lättare.
Utrustningsnivån är "delvis möblerad". 160 säng i sovrummet samt byrå och garderobsvägg, soffa + soffbord, stor ikea spegel samt matbord i ek och 4 stolar (tilläggsskiva finns) är i stort den enda möblering som kommer med i hyran. Andra husgeråd finns således inte.

Det bästa är att intresserade skickar ett mail så får vi se om vi kommer överens, eftersom jag bor i utlandet så är det av stor vikt för mig med en problemfri situation där små problem och eventuellt fix kan lösas med hyresavdrag etc. En bra dialog är fördelaktig i alla lägen och jag föredrar inställningen att allt kan lösa sig. Seriösa spekulanter får gärna fråga om bilder så skickar jag sådana samt besvarar alla tänkbara frågor.

Husdjur är förhandlingsbara men rökare undanbedes.

(Obs, lägenheten är del i en Borättsförening, detta är en annorlunda, äldre form av boende i Stockholm och lyder under lagen om ekonomiska föreningar och inte bostadsrättslagen. Har ni frågor om detta så skall jag svara efter bästa förmåga men detta påverkar inte för en hyresgäst i någon vidare utsträckning)

Väl mött

Gunnar

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm