Torsbygatan 36

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torsbygatan 36, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Möblerad trea i farsta uthyres långsiktigt
Vill hyra ut min möblerade bostadsrätt till högstbjudande men inte under 15.000 kr/mån. Det är en trea på 79 kvadratmeter på femte våningen i Farsta. Hiss finns i huset.

Lägenheten ligger nära till Farsta centrum och bara någon minuts gångväg till tunnelbana. Lägenheten har öppen planlösning, har mycket garderobutrummen, stort kök, badkar, diskmaskin och balkong. Möbleringen består av en soffa, köksbord med 6 stolar, dubbelsäng i sovrummet samt en extrasäng och soffa i extrarummet. I kostnaden ingår även el, värme, vatten, internet och tv samt en parkering. Det är lätt att få parkering runt omkring bostaden också på 7-dygnsparkeringar. En mycket bra tvättstuga finns längst ner i huset med flera tvättmaskiner och torktumlare samt torkrum.

Jag vill hyra ut via företag som tar 5% av hyran. På så sätt blir båda parter försäkrade, kontrakt skrivs via företaget.

Jag önskar skriva kontrakt till att börja med mellan 3-6 månader. Men vill gärna hitta en långsiktig hyresgäst som ser möjligheten att vilja förlänga kontraktet då planen är att ha lägenheten uthyrd MINST ett år. Inflyttning tidigast mitten/slutet på oktober eller efter överenskommelse.

Endast rök- och djurfria hyresgäster. Jag ser helst att ni även är barnfria.

Kontakta mig via mail och berätta om er själva samt vad ni är beredd att betala. Så återkommer jag till dig/er som verkar intressant.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm