Torsbygatan 36

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torsbygatan 36, Stockholm


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Fräsch trea uthyres i Farsta långsiktigt
Vill hyra ut min bostadsrätt till högstbjudande. Det är en trea på 79 kvadratmeter, nyrenoverad för 2 år sedan. Lägenheten ligger på 5e våningen och har balkong, hiss finns i huset.

Lägenheten ligger nära till Farsta centrum med bara någon minuts gångväg till tunnelbana. Lägenheten har öppen planlösning, mycket garderobsutrymmen, stort kök med mycket ytor, badkar och diskmaskin.

Lägenheten blir delvis möblerad, med ett köksbord med 6 stolar, samt 140 cm säng i sovrummet och soffa i vardagsrummet. Självklart går detta att diskutera om det absolut skulle vara så att rätt hyresgäst vill ha det annorlunda. Det andra sovrummet står helt tomt.

I kostnaden ingår el, vatten, värme, internet och TV-avgift. En bilparkering hör till lägenheten. Är även lätt att hitta parkering i området om det skulle vara så att man har fler än en bil.

En bra och fräsch tättstuga finns längst ner i huset med tre tvättmaskiner och en torktumlare samt ett torkrum.

Jag hyr ut via företag som tar 5% av hyran, vi skriver då kontrakt via företaget och dom sköter hyresinbetalningarna till mig från er. De kräver en månads deposition.

Jag önskar hyra ut minst ett år, men vill börja skriva kontrakt 3-6 månader för att se att det fungerar för båda parter innan jag vidare förlänger. Inflyttning ser tidigast mitten på oktober men senare går också bra.

Endast rök- och djurfria hyresgäster. Ser helst att ni är barnfria, men inget krav.

Kontakta mig via mail och berätta mer om er själva samt vad ni är beredd att betala för hyra. Jag återkommer till dig/er som verkar intressant för att komma överens om visning på lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm