Torsgatan 41

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torsgatan 41, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

2:a precis vid St.Eriksplan
Jag hyr ut min lägenhet som ligger på Torsgatan 41 under perioden 1 december (ev. kan ni få tillgång några dagar tidigare) till 30 april 2016.

Lägenheten är möblerad. Badrummet renoverades 2009 och köket 2011. Bredband, vatten och el ingår i hyran. Tvättstuga finns i källaren. Du/ni får tillgång till all köksutrustning.

Lägenheten består av två rum. Sovrummet har en dubbelsäng och två garderober samt ett skrivbord. Vardagsrummet består av soffa, tv samt köksbord. Köket ligger i hallen vilket enligt mig är bra då man får mer plats i lägenheten.

För att få hyra lägenheten kommer jag kräva en kreditupplysning på dig (självklart får du ta en på mig också) och att du är minst 27 år gammal. Jag kommer också ta en deposition på två månadshyror som betalas tillbaka vid överlämnandet av nycklar 30 april 2016. Uppsägningstiden är tre månader. Kommer självklart inte kräva någon betalning innan kontraktet är påskrivet och jag vill personligen träffa dig/er innan kontrakt skrivs samt visa lägenheten.

Kravet är också att du är rök och djurfri.
Betalning sker den första dagen varje månad.

Jag har även tillgång till garage för en mindre bil vid intresse (jag kör en Mercedes A180, går nog att ha en något större bil). Hyran på garageplatsen ligger på 2300 kr månad. Självklart kan ni få provparkera och se om er eventuella bil platsar.

Jag föredrar kontakt via mail till en början, berätta gärna om dig själv lite kortfattat. Därefter utbyter jag gärna nummer och löser resten via telefon.

Tveka inte att höra av er vid intresse eller frågor!

Mvh,

Rikard

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm