Torsgatan 72

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torsgatan 72, Stockholm


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

3:a i Vasastan omöblerad
Vi hyr nu ut vår fina 3:a på 68:a kvadrat belägen vid Röda bergen, Vasastan. Lägenheten har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett mindre barnrum/arbetsrum med plats för en enkelsäng. Badrummet är stort och det finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Även tillgång till tvättstuga i fastigheten. Lägenheten har gott om förvaring, två stora klädkammare samt flera garderober. ett stort badrum, öppet mellan kök & vardagsrum, stort sovrum och barnrum/arbetsrum.

Lägenheten är belägen 2.5 trappor upp i ljust och fint läge. 5 minuters promenad till tunnelbanan (S:t Eriksplan) och ett par minuter från prisbelönat bageri samt en stor mataffär.

Vi har nyligen flyttat och kommer sälja lägenheten i höst när bomarknaden har stabiliserat sig. Lägenheten står därför tom i dagsläget, matbord och garderober finns dock.

Från och med augusti/september kommer det hållas ett par visningar och trolig inflytt för presumtiv köpare blir troligtvis någon gång 1 oktober 2016 till 1 januari 2017.

I utbyte mot att hyresgästen på anmodan håller lägenheten visningsredo/städad inför inplanerade visningar enligt överenskommelse, dras bestämt belopp av från hyran samma månad som visningen hålls.

Startdatum: 1:a juli
Slutdatum: Minst till sista september, och troligtvis senare beroende på tillträde för ev. köpare. Troligtvis utflytt kring sista oktober/sista november men kan bli ännu längre fram beroende på hur snabbt vi får den såld.
Bredband, el, värme, vatten och TV ingår i hyran.

OBS. Vi hyr helst ut den omöblerad då vi har flyttat och tagit med alla möbler förutom köksbord & tvättmaskin. Dock kan enklare möbler ordnas.

Hyran betalas i förskott och vid tillträde erläggs en halv månadshyra i deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm