Torsgränd 30

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torsgränd 30, Stockholm


Hyra:

1800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Hundälskare i behov av bostad sökes
Då jag kommer att vara ute och resa stora delar av december och och eventuellt lite i slutet av november så söker jag någon som är intresserad av att hyra ett rum i min lägenhet billigt från mitten av november och minst fram till Jul med möjlighet till förlängning/tidigare inflytt. Villkoret är att den personen är hundvan och har tid att ta hand om min hund.

Lägenheten är en 3:a på 73 kvm precis vid Vasaparken, 7:e våningen med stor balkong i väster. Huset är byggt 2009 och lägenheten är fräsch. Den tid jag är borta har hyresgästen lägenheten för sig själv.

Ögonstenen heter Kola är en blandrastik på ca 6 år som jag adopterade för snart 3 år sen. Hon är totalt okomplicerad med allt hemma (möjligen är hon lite för klängig och mysig). Alla trevliga människor är hennes bästa vänner direkt men hon kan vara lite osäker med andra hundar.

Jag söker en hyresgäst med hundvana och som har tid och möjlighet att ta hand om henne. Hyran är mindre viktig än att det är rätt person för hunden. Någon form av deposition behöver vi komma överens om.

Maila gärna och berätta lite om dig ställ gärna frågor. När du får svar är en bild på dig med en hund uppskattat.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm