Torsten Alms Gata 21

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torsten Alms Gata 21, Stockholm


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Möblerad tvåa i Aspudden
Tvåa vid tunnelbanestationerna Aspudden, har ett ordentligt kök och ett sovrum med plats för två sängar (en person kan också hyra). Den vetter mot Aspuddsparken och är ljus och fräsh och har balkong. Det är en väl fungerande lägenhet med tvättstuga i huset och ett normalutrustat kök. Den ligger i ett lugnt område.

Lägenheten är nära det lokala centret, där det finns ett apotek, restaurang, cafer, bageri, Bokhandel, bibliotek och mataffär. Med tunnelbana tar det 12 minuter (effektiv resa) till centrala Stockholm, dvs. T-centralen.

Det tar cirka fem minuter att promenera till Mälaren där det finns restaurang, caféer, trevliga promenadstråk, badmöjligheter och möjlighet att njuta av sjölandskapet.

En station bort finns en trevåningsgalleria med bl.a. kläd- och inredningsaffärer, två mataffärer, systembolag och frisörer.

Kommunala kommunikationer är bra. Tunnelbana går mellan Ropsten och Norsborg och en station bort finns tunnelbanelinjen Mörby Centrum-Fruängen, samt tvärbanan mellan Alvik och Hammarbysjöstad och många busslinjer. Det finns buss (nr 161) till Telefonplan och pendeltågsstationen Älvsjö. 161:an går mellan Gröndal och Bagarmossen.

I hyran ingår inte gas till gasspisen(ca 250:-/mån), el och elnät samt bredband. Bredband kostar ca 280:-/mån, 50MBit.

Lägenheten kan hyras ut 3 månader. Den hyrs ut möblerad med bl.a. dubbelsäng eller två enkelsängar. En eller två personer utan barn, kan hyra. Hyresgästerna måste kunna flytande svenska. Husdjur är inte tillåtet. Rökning får ej ske i lägenheten. Inflyttningstid är 1 mars.
Jobb och referens från tidigare boende krävs. Mejla och berätta lite om dig själv och om hur du är som hyresgäst. Depositionsavgift är 12 000Skr.
Välkommen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm