Trollesundsvägen 149

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trollesundsvägen 149, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2


Beskrivning

Charmig och välplanerad 2:a i Högdalen
Jag hyr nu ut min sons lägenhet p.g.a. att han studerar på annan ort. Lägenheten är en 2:a på 61 kvm med balkong i sydost. Den ligger på andra våningen i ett trevåningshus (ingen hiss finns).
Köket har originalinredning och det finns kyl/frys, elspis, spisfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn och kaffebryggare. Badrummet är renoverat 1998 och har badkar, golvvärme och liten tvättmaskin.
Det finns även en gemensam tvättstuga om man behöver större maskiner.
Lägenheten har trevlig planlösning med matplats i direkt anslutning till köket. Från matplatsen är det en öppning in mot vardagsrummet. Stort sovrum med säng 140 x 200 och skrivbord. Ingen garderob i sovrummet, men det finns en stor byrå och det finns en rymlig klädkammare i hallen.
Lägenheten uthyres möblerad. Värme, vatten, el, bredband och kabel-TV (baskanaler) ingår i hyran som är 10 000 kr/månad.
Huset ligger i lugnt område med 500 meters promenad till Högdalens centrum som har många butiker och T-bana. Därifrån tar det 20 minuter med tunnelbanan in till T-Centralen.

Jag söker en skötsam person (eller ett par) som har ordnad ekonomi, inte röker i lägenheten och inte heller har husdjur. Jag vill helst ha en hyresgäst för två och ett halvt år men enligt HSB:s regler kan vi bara skriva kontrakt på ett år i taget. Hyran betalas i förskott, jag vill dessutom ha en månadshyra i deposition vid kontraktsskrivning. 3 månaders uppsägningstid.

Skicka ett mail där du berättar lite om dig själv och vad du jobbar med.
Visning går att ordna med kort varsel. Inflyttning så fort som möjligt.

Bild på planlösning och fler foton finns på https://goo.gl/photos/Nj7khV9iKWpPkwyG8

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm