Tulegatan 36

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tulegatan 36, Stockholm


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i Vasastan uthyres till pendlare
På Tulegatan, precis intill Odengatan, hyr vi nu ut ett möblerat rum från 1 september. Vi söker en veckopendlare - så tanken är att du inte bor här på helgerna (självklart ibland, men inte som vana).
Rummet är möblerat med dubbelsäng, TV på väggen och med garderob. Lägenheten är 109 kvadrat, ligger på sjunde våningen och har en magnifik utsikt över staden.
I lägenheten finns ett snabbt wifi samt tvättmaskin och diskmaskin att använda (om du inte hellre tvättar i tvättstugan, förstås.)

I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, barer och kaféer, bland annat på Odengatan och Sveavägen.

Lägenheten har nära till många kommunikationer: T-station Tekniska Högskolan (röda linjen) och Rådmansgatan/Odenplan (gröna linjen) ligger på några minuters promenadavstånd. En minut från lägenheten ligger busshållplatsen på Odengatan, där bland annat busslinjerna 2, 4, 42, 61, 67, 73 och 50 går från.

Det är även kort promenadavstånd till både Tekniska högskolan/KTH och Handelshögskolan. Till Karolinska är det ca 10 minuters cykelväg eller runt 13 minuters bussresa. Stockholms Universitet ligger en station bort från Tekniska högskolan.
Tillträde 1 september och minst fram till terminsavslut våren 2017. Enbart svar via mail, tack.
Pris: 7 000/månad.

En månads deposition krävs.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm