Tullgårdsgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tullgårdsgatan, Stockholm


Hyra:

5800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Sommarboende i hemtrevlig delad lägenhet
4 juni - 28 augusti är min kombo borta, så vi vill gärna hyra ut hennes rum. Jag (Emma) kommer också vara borta av 8 av de 12 veckorna, så den som hyr rummet får i stort sett en egen tvåa med balkong för priset av ett rum.

Om lägenheten: Det är en välplanerad tvåa som vi, två kompisar, delar på. Rummet som vi hyr ut är ca 12kvm stort och har en dubbelsäng, skrivbord, fåtölj och massa garderobsplats. Fönstret vetter mot gården, så det är tyst och grön utsikt. Lägenheten har stort badrum med badkar, stort kök med diskmaskin och stor balkong. Balkongen har morgonsol och fin utsikt mot Hammarby kanal. Vardagsrummet är mest mitt sovrum, men när jag är borta går det självklart bra att använda. Det finns snabbt bredband, men ingen TV. Bredband, el och hemförsäkring är inräknat i hyran.

Om huset/läget: I huset finns flera cykelrum och tvättstugor. Det tar 12min att gå till Skanstulls T-bana. Annars går buss 57 precis utanför dörren (till Skanstull) och 3:an och 76:an stannar också nära.
Läget är fantastiskt!! Det är knappt någon trafik och vägen längs kanalen och Årstaviken är perfekt för löpning eller promenad. Sen är det inte mer än 10minuter till Nytorget med allt som finns där. Perfekt helt enkelt!

Om mig: Jag är 35år, jobbar som projektledare inom hållbar utveckling och lägger nästan all min lediga tid på klättring. Det är även så sommaren kommer spenderas. Just det... jag gillar cyklar också, så det kan hända att sådana vistas i lägenheten ibland ;-)

Maila mig så skickar jag en länk till fler bilder på lägenheten.
/Emma

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm