Tunnelgatan 1A

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tunnelgatan 1A, Stockholm


Hyra:

25300 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Exklusiv vindsvåning med egen terrass
Uthyrningsperiod: 2016-01-13 - 2016-12-31

Lägenheter utgör 56 välplanerade kvadratmeter i två rum. I vardagsrummet finns det gott om sällskapsutrymme, tillsammans med en braskamin som ger ljus och värme under den mörka hösten och vintern.

En öppen planlösning gör att vardagsrummet är kombinerat med det välutrustade köket. Här finns alla nödvändiga köksredskap, diskmaskin och espressomaskin. Vid behov inrymmer matbordet plats för upp till åtta sittande middagsgäster.

Från köket finner ni dörren ut till terrassen. Terrassen är placerad mot föreningens innergård och det finns inga andra balkonger i närheten varför ni ostörd kan njuta av solen som lyser större delen av dagen. Tillträde till den stora innegården är också möjligt, och där finns även grillmöjligheter.

Badrummet renoverades våren 2015 och håller högsta möjliga standard. Det är även utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Det finns ett separat sovrum med en dubbelsäng. I både sovrum och hall finns det ordentligt med förvaringsutrymmen.

Lägenheten är fullt möblerad och utrustad med TV, musikanläggning och trådlöst internet.

När du kliver utanför dörren är du bara några meter från Stockholms bästa shopping, restauranger, kulturunderhållning och nattliv. Närmaste tunnelbana (Hötorget) ligger endast 100 meter bort och till Centralstationen är det 10 minuters promenad.

Samtliga driftkostnader ingår i hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm