Tunnlandsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tunnlandsvägen, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2


Beskrivning

Fin möblerad 2:a precis vid Brommaplan
Vi ska ut och resa under en längre tid och hyr därför ut vår mysiga och välplanerade 2:a vid Brommaplan. Lägenheten ligger på första våningen och är 62 kvadrat med stor balkong och eftermiddagssol. Lägenheten ligger i ett hus med endast ca 10 lägenheter och som är mycket lugnt och rofyllt. Utanför huset finns gratis parkering.

Trots att det är lugnt och stilla både inomhus och utomhus så är lägenheten belägen endast 1 minut från tunnelbanan. Med tunnelbanan tar du dig på 10 minuter till Fridhemsplan och på 20 minuter till T-centralen.

Välsorterade Coop och ICA ligger en minut bort, likaså apotek, gym, Systembolaget mm. I närområdet finns mycket att göra för den som gillar frisk luft. Utegym, naturreservat, sjöar, badvatten är några av de saker som finns på kort gångavstånd. Med buss, bil eller cykel åker man dessutom ut till Kärsön/Drottningholm och de vackra Mälaröarna på några minuter.

I lägenheten finns tvättmaskin (finns även tvättstuga i huset), diskmaskin, badkar, tv, fransk balkong etc. Du har tillgång till förråd, cykelrum och barnvagnsrum i huset. Vi kommer självklart överens med hyresgästen om vilka möbler och inredning denne vill ha kvar och inte, samt om vi ska fixa något innan inflytten.

Månadshyran är 12 000 SEK och då ingår el, värme och bredband (dvs. inga extra kostnader tillkommer hyresgästen). Deposition är en månadshyra och betalas tillbaka när uthyrningsperioden är över. Vi ser gärna att våra hyresgäster har goda referenser, inga pälsdjur och har fast inkomst/CSN

Lägenheten uthyres f.o.m. 2016-07-08 (kan diskuteras) och fram till och med 2017-03-31 (eventuell förlängning någon månad). Observera att det är 3 månaders uppsägningstid i enlighet med Hyresgästföreningens standardkontrakt.

Vi skriver gärna kontrakt så fort som möjligt. De papper vi skriver under tillsammans är en uthyrningsbegäran till hyresvärden, en inventarieförteckning samt själva kontraktet från Hyresgästföreningen.

Maila gärna och berätta om dig/er och vad som motiverar att just du/ni skulle vara lämpliga att ta hand om vår lägenhet.

/David

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm