Tillbaka till lägenhetsannonser i Stockholm

Ungt arbetande par letar bostad i stockholm
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Minsta storlek

35 m2


Maxhyra

11000 kr


Lägenheten söks av: Par
Hej,

Vi är ett sambopar som heter Gabriel och Polytimi. Vi är 28 respektive 25 år gamla och bor för närvarande i Uppsala. Jag tog min juristexamen i maj 2020 och jobbar som juristkonsult på heltid i centrala Stockholm sedan augusti 2020. Polytimi är masterutbildad dataanalytiker och jobbar på heltid på Kungsholmen sedan januari 2020. Vi söker oss nu till Stockholm för att komma närmare vänner, familj och arbete.

Vilka är vi?
Vi är ett socialt par som gillar att träffa våra vänner, träna och resa när tillfället ges. Vår vardag spenderas oftast utanför hemmet, så när vi är hemma gillar vi att ha det mysigt och bara ta det lugnt:) Vi är skötsamma icke-rökare och vi har inga husdjur. Vår ekonomi är stabil och vi har inga betalningsanmärkningar.

Vad söker vi?
Vi söker främst en lägenhet, helst omöblerad eller delvis möblerad. Vi ser gärna att inflyttning sker i slutet på november/början på december 2020 men vi är flexibla och vi tänka oss att flytta in vid ett annat datum under 2020 eller början på 2021. Vi söker ett långtidskontrakt, alternativt åtminstone en hyresperiod på ett år.

Allt i Stockholm stad är av intresse, men vi är särskilt intresserade av Bromma, Södermalm och områdena söder om city. Alla förslag kommer beaktas så hör gärna av er om ni tror att er lägenhet är något som skulle passa oss! Referenser kan lämnas på begäran.

Maxhyra 11000
1-2 rummare
Minimum 35 kvm

Om ett förslag gäller en andrahandsuthyrning kommer vi självklart att ta hand om din/er lägenhet lika bra som om den vore vår egen.

Hoppas att vi verkar vara passande hyresgäster! Vi ser fram emot att höra från er:)

Med vänliga hälsningar,
Gabriel & Polytimi

Inlagd av Gabriel

Maila annonsören