Tillbaka till lägenhetsannonser i Stockholm

Ungt par letar boende i Stockholm! Mycket flexiblaJag söker

Första- & andrahandskontrakt, korttidskontrakt


Lägenheten söks av: Par
Särskilda önskemål: Endast omöblerat
Hej!
Mitt namn är Helge, är 29 år gammal och jag (som säkerligen många andra) annonserar här i hopp om att hitta vårt nya hem!

Min sambo Lisa (26år) och jag har spenderat de senaste 10 åren med att flytta runt i Sverige och utomlands pga elitsatsning i handboll.
Vi kommer att till/efter sommaren att flytta hem, och med hem menar vi Stockholm. Vilket betyder att vi ska ge oss in i denna djungel av bostadsmarknad.

Lisa kommer till sommaren att ta kandidatexamen i datalogi och kommer att jobba i Stockholm efter sommaren. Helge kommer att spela handboll i en klubb i Stockholm. Vi letar därför efter någonstans att bo. Efter att ha flyttat runt en del de senaste åren så letar vi efter ”ett riktigt hem”, en trygg punkt och någonstans där vi kan stanna, länge. Vår plan är att stanna i Stockholm. Vi söker därför en lägenhet som ska bli vårt riktiga hem, vår trygga punkt. En lägenhet som ska vara minst en tvårummare och helst innanför tullarna. Vi är skötsamma med en ordnad ekonomi, flexibla, icke rökande och har inga djur.


/ Lisa och Helge


Inlagd av Helge

Maila annonsören