Upplandsgatan 85

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Upplandsgatan 85, Stockholm


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Fin sekelskiftslägenhet i Vasastan (2:a)
En genomgående fin nyrenoverad sekelskifteslägenhet på 69kvm, 2:a, med 3,3m i takhöjd i Odenplan, Vasastan uthyres från 1 oktober och 1 år framöver med goda möjligheter till förlängning för rätt hyresgäst.

Lägenheten är centralt placerad med nära tillgång till kommunikationer, matbutiker, restauranger, träningsanläggningar och grönområde. Närmsta T-banestation är Odenplan som ligger endast ett par minuter promenad bort och 2:ans buss stannar precis utanför porten. Arlandabussen ligger bara 10min bort.

Lägenheten består av en stor hall, kök, sovrum, vardagsrum samt WC -och duschrum. De ljusgråa väggarna mot den vita stukatururen och takrosetterna skapar tillsammans med stora fönster en härlig rymd och känsla i lägenhetens alla rum.

Sovrummet är försett med en 160 säng, en helgående garderobsvägg, matta och lampa. Vardagsrummet med TV, soffa, matta och matbord för sociala middagar. Köket består av en matsalsplats för fyra personer och är försedd med rostfri kyl/frys, diskmaskin och keramik/gashäll.

TV-abonnemang, bredband och el finns tillgängligt och ingår i hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm