Valhallavägen 131

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valhallavägen 131, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2


Beskrivning

Topprenoverad 1:a under ett år
Lägenhet på 23 kvm med balkong uthyres från 31/1-2016 till 31/1-2017

Lägenheten är topprenoverad och består av ett sov loft, badrum, ett stort rum och ett pentry. Lägenheten hyrs ut fullt utrustad och möblerad med köksbord, stolar, soffa, säng ,tv. Tillgång till tvättstuga finns.

Bra kommunikationer med buslinje 1 och 4 precis utanför dörren samt 3 minuters gångavstånd till Stadion och Karlaplans t-bana

Hyran är 11.000SEK/månad inkl vatten och el. Två månadshyror i deposition. Hyrs endast ut den fulla tiden. Det finns ingen tv-anslutning i lägenheten för kanaler. Inte heller något fast bredband. Det har jag löst med bärbart bredband samt apple tv kopplat till tv:n för den som vill kolla netflix, play-kanaler osv. Bredbandet får hyresgästen bekosta själv.

Du som hyr ska ha ordnad ekonomi och inga betalningsanmärkningar.

----------VIKTIGT--------

Skall även tillägga att pga meningsskiljaktigheter mellan mig och husets förening kring uthyrning, kommer beslut och godkännande kring uthyrningen fattas den 13e januari. Det kan bli ett eventuellt nej i dessa tvister, därför måste den som vill hyra vara beredd att sväva i ovisshet mellan 28 december då ansökan skickas in med dennes uppgifter, fram till 13 januari.

Du som vill hyra måste alltså vara HELT säker på att du vill hyra och inte dra dig ur efter ansökan skickats in då det placerar mig i en väldigt dålig position.

----------VIKTIGT--------

Ifall det låter intressant kan ni maila en presentation av dig/er samt telefonnummer så hör jag av mig vid intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm