Valhallavägen 192

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valhallavägen 192, Stockholm


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Del av lägenhet uthyres till tjej
OBS!!!
Jag får många mail så läs ordentligt så jag slipper svara på frågor som jag redan har skrivit svaren på här.

Hej!
Jag som skriver heter Caroline och är den nuvarande inneboenden här hos min vän Amina som äger lägenheten. Jag har bott här i 1,5 år och trivts jättebra. Men nu är dags för mig att flytta vidare så då vill jag hjälpa henne att hitta en ny roomie.

Du måste vara en tjej (inga undantag), ansvarsfull och inte ha några betalningsanmärkningar.

Lite om lägenheten och området:
Finns gott om utrymme. Du skulle få tillträde till ett stort sovrum, eget badrum, hallen, köket och även ett extra rum som delvis används för förvaring. Skrivbord, garderob, byråer och en enkelsäng finns i sovrummet. Har du egna möbler som du hellre använder så går det bra. Det finns plats för mycket större säng.
Lägenheten ligger längst ner på Valhallavägen, precis bredvid och med utsikt över Gärdet. Väldigt trevligt område. Gym, mataffärer & galleria finns också nära. Tunnelbanestation Karlaplan.

Du skulle betala 6000kr/mån. Boendet gäller till en början för 6 månader framåt med stor chans för förlängning. Första hyran betalas 25:e april. Tanken är att jag flyttar ut 1:a maj och att du får tillträde då, men det kan förhoppningsvis bli några dagar tidigare!

Skriv en presentation om dig själv och skicka till mig! =)
Mvh / Caroline

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm