Valhallavägen 104

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valhallavägen 104, Stockholm


Hyra:

14900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Trevlig lugn 2a nära Stureplan
Charmig lägenhet med balkong på andra våningen i ett gammalt sekelskiftshus med över 3 meter högt i tak med trägolv, höga golvlister samt stuckatur. Idylliskt läge då alla rummen vetter mot en lugn och härlig innegård. En välplanerad ljus lägenhet med ett stort vardagsrum med två fönster i söderläge samt en fin gammal kakelugn. Härlig balkong som man kan sitta och mysa på finns även i söderläge mot denna fridfulla innergård. Trevligt sovrum med två fönster (söder och västerläge). Luftigt kök med diskmaskin samt med plats för 6 personer. Nyrenoverat fräscht badrum med dusch och handfat samt med spotlights i taket. Därtill separat helkaklat wc rum.
I hörnan av Valhallavägen och Sturegatan ligger denna 56 kvm stora lägenhet. Lägenheten är disponerad så den går utmärkt att hyra av personer som vill ha separata sovrum istället för ett sovrum samt vardagsrum. Renoverad för tre år sedan och hyrs ut tillsvidare till företag eller privatperson. Hyrs ut omöblerad. Hyra 14.900 sek/månaden. Tillträde 1 augusti 2016. Eventuellt tillträde tidigare men beror på nuvarande hyresgästers nya boende.
Är du intresserad skicka ett mail och berätta om dig/er som skall bo där (jobb/studier, ålder etc) och hur länge du önskar hyra (vid ev frågor ring 0708545307). Lämna ditt nummer så återkommer jag så snart jag får möjlighet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm