Valhallavägen

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valhallavägen, Stockholm


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Rum i delad lägenhet uthyres, Centralt läge
Hej!

Jag hyr i dagsläget ut min lägenhet till två tjejer varav den ena ska flytta den 1/6. Jag söker därför en ny kvinnlig hyresgäst till hennes rum.
Lägenheten är väldigt fin, över tre meter i takhöjd, fiskbensparkett i större delen av lägenheten. Stora fina fönster man kan sitta i. Lägenheten ligger på nedre botten i ett gårdshus men är skyddad från insyn då den på ena sidan ligger 2,5 meter över marken, och på baksidan - den sida som rummet som uthyres ligger på är det ytterst sällan någon som vistas på. Själva rummet i sig är 10 kvadrat med egen garderob, ett skrivbord samt plats för en säng upp till 105-120 cm bred.
Du som hyresgäst har dock tillgång till hela lägenheten, den andra tjejen sover i vardagsrummet som är stort och rymligt. Det är därför viktigt att ni båda fungerar bra tillsammans :)

Hyran är på 6000:- och då ingår allt du behöver, wifi, el, kabel tv (basutbud) Lägenheten är delvis möblerad så det enda du behöver ta med som hyresgäst är egentligen en säng, samt TV om du vill utnyttja Com Hems utbud. Hyran betalas i förskott den 25:e varje månad.
En depositon på 2000:- kr betalas innan första hyran om du blir hyresgäst och dras av på första hyresinbetalningen. Tillträde 1/6.

Vi ser helst att du som söker är en kvinna på 22-35 år.

Ser fram emot en beskrivning om dig som person vid intresseanmälan.
Bilder ges vid mailkontakt.

Vi hörs!
Björn & Johanna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm