Valhallavägen 49

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valhallavägen 49, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

1:a, 4tr på Valhallavägen 49, 50m till tbana
Välplanerad etta i perfekt läge utan insyn. Rekommenderad för alla typer av människor. Du har nära både ut- och in i stadskärnan. Med 50 meter till tunnelbana (T-märket syns på bild tagen från portingång), 5 minuter till föreläsningssalen på KTH och till Lill-Jansskogen (som har elljusspår året runt) och aldrig brist på parkeringsplats för dig med bil.

Du bor granne med populära restauranger och fik precis intill dörren. Närmaste pizzeria, sushiställe och tobaksaffär är bara 10-30sekunder från porten. Och vill du ta dig till Odenplan eller City så är det bara en mindre promenad bort. För dig som röker så finns det en mindre park precis över gatan med parkbänkar. Rökning i lägenheten är absolut förbjudet.

Lägenhetens höjd till tak och loftsäng ger känslan av en mycket större bostad och kan lätt bebos av två personer. Köket (eller köksvrån) är nyrenoverad av Electrolux och har allt som man behöver. Induktionshällar, diskmaskin, ugn- och mikro kombinerat. Kyl och frys är placerade som byrålåda respektive i klädkammaren och ger därför lätt utrymme till allt du önskar köpa samt till matlådor vid storkok.

Lägenheten kommer möblerad men vid överenskommelse kan vissa möbler läggas till alternativt tas bort. Till detta ingår köksartiklar, brödrost, kaffekokare, soffa, soffbord, matbord, kontorsstol, TV, hemmabiosystem och eventuellt PS3 om så behagas.

Platt-TV, ljudsystem samt internet/wifi (100/10mbit) och tv-kanaler från comhem ingår.

Vissa djur kan tillåtas vid överenskommelse.

Lägenheten kommer att hyras ut i 6 månaders intervaller men kan vid överenskommelse vidta andra åtgärder.

Vid andra behov eller idéer så är jag som hyresvärd öppen för förslag.

Mvh
George

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm