Valhallavägen 75

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valhallavägen 75, Stockholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Möblerat rum vid KTH/Östra Station/Östermalm
Mysigt möblerat rum uthyres f.r.o.m. 3 oktober tills vidare. Rummet ligger precis i anslutning till ytterdörren och är ca 15 kvm inkl. en stor inbyggd garderob. Kylskåp med frys, micro, vattenkokare och tillhörande porslin finns på rummet. Egen WC som ligger precis utanför rummet i hallen. Delat badkar/dusch. Ej tillgång till kök.
Lägenheten är på totalt på 150 kvm. Vi är en familj bestående av två vuxna, två lugna tonåringar, en liten hund och en katt. Vi är vana att hyra ut. Vi skriver ett avtal med en månads uppsägningstid. Deposition på en månadshyra är ett krav. Hyra: 5.000 kr/månad som ska betalas punktligt sista dagen varje månad.
Bra kommunikationsmöjligheter utanför porten i form av buss, tåg och Roslagsbanan. Vackra Lill-Jansskogen som är perfekt att jogga/promenera i ligger ett stenkast bort från huset och även underbara Hagaparken med badmöjligheter ca 800 m bort.
Vi söker endast personer under 25 år. Du ska vara ordentlig, hänsynsfull, självgående, lyhörd men framförallt van att bo med andra personer och respektera varandras önskemål. Viktigt att vi trivs med varandra helt enkelt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm