Valhallavägen 146F

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valhallavägen 146F, Stockholm


Antal rum:

1 RoK

Boyta:

17 m2


Beskrivning

Egen lägenhet på Östermalm helt gratis
Vi erbjuder en nyrenoverad uthyrningsbostad (1:a) med egen ingång från trapphuset, privat toalett och hall. I hallen finns en dörr till vår lägenhet där du kan nyttja större kök och vår dusch om så önskas. välj själv om du vill få den möblerad eller omöblerad (dvs om du vill ta med dig egna möbler från tidigare boende).

Bostaden är tillgänglig för dig helt gratis (inkl värme, vatten, EL och internet) om du kan tänka dig att hjälpa oss med hemservice och barnpassning.

Vi söker en "allt i allo" med rätt inställning. Servicen innebär i stora drag att kontinuerligt se till så att hemmet är rent och städat samt barnpassning vid behov samt beredskap om något av barnen vaknar på natten, hämtar/lämnar på förskolan och styr upp med mat.

Du är en barnkär, ödmjuk och positiv tjej. En trygg och pålitlig person som är noggrann och kan följa rutiner.

Våra två barn är vårt allt och därför är förtroende superviktigt för oss. Du är kärleksfull och varm och skrattar ofta (precis som vi)! :)
Charmtrollet Levian är drygt 3 år och lillebror Winston är snart inne på sin 6:e månad.

Vi har förståelse för att du behöver egen tid (studier, arbete, jaga Pokemons eller vad det nu kan vara...) så viss tidsflexibilitet finns såklart från vår sida.

Lägenheten ligger högst upp i fastigheten med underbar utsikt över takåsarna och är belägen på Östermalm (Karlaplan) i Stockholm, ca 100 meter från T-bana.

Obs! Vi är endast intresserade av kvinnliga sökanden. Inflyttning sker så snart som möjligt.

Låter det intressant?

Kontakta oss förutsättningslöst om du har frågor. Tycker vi att du låter som en intressant kandidat för uppdraget så träffas vi för en kort och harmlös intervju.

Mvh,

Simon och Semira

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm