Vallhornsgatan 26

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vallhornsgatan 26, Stockholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Inneboende i en 3:a i Rågsved
Hej,

Jag är 33 år gammal och jobbar heltid inom försäkringsbranschen. Bor ensam i en 3:a i Rågsved/Bandhagen. Reser mycket och är därmed bortrest i längre perioder. Min pojkvän bor inte i Sverige och jag försöker besöka honom så ofta jag har möjlighet till det.

Lägenheten har fin utsikt och ligger ca 3 minuters gång från T-banan i Rågsved. Det finns matbutiker och restauranger. Det tar ca 10 minuter till Söder och ca 20 till T-centralen.

Lägenheten har två sovrum, ett vardagsrum, ett baddrum med tvättmaskin, kök med balkong och stor hall. Säkerhetsdörr installerad. Total yta är 75 kvm.

Jag funderar på att hyra ut ena sovrummet tills vidare, till en början ca 6 månader men fungerar allt bra så kan det diskuteras. Jag är själv en lugn och städad person.

Rummet är mindre, kanske ca 8-10 kvm med ett stort fönster, fin utsikt från våning 7. Omöblerat. Resterande delar av lägenheten är självklart möblerad och går i retro/ 50-tals stil.

Endast intresserad av en hyresgäst och av samma kön (kvinnlig). Övriga ombedes ej skicka intressemail då det inte är aktuellt.

Skriv gärna och berätta lite om dig själv vettja, så hör jag av mig! Foto kan vara kul för att få en bättre bild av vem du är!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm