Vanadislunden 1b

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vanadislunden 1b, Stockholm


Hyra:

3300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Lånbyte, etta i stockholm mot etta i umeå
Hej!

Jag har en billig etta i centrala Stockholm, mitt i Vanadislunden i slutet på Sveavägen, att hyra ut fram till iaf slutet på våren 2017 till dig som har en billig, central (eller nära belägen konsthögskolan) lägenhet att hyra ut till mig i Umeå under samma tid. Min lägenhet är på 35kvm med rymligt kök och badrum med badkar. Kallhyran ligger på 3300 kr inkl en del möbler (köksbord, kökssoffa, skrivbord och enkelsäng utan bäddmadrass). Elavgifter tillkommer som brukar vara mycket låga under varma månaderna och stiger sedan en bit under de kalla. Den ligger en trappa upp i en K-märkt, faluröd träkåk med en massa trevliga restaurangstråk runt knuten och bussförbindelser till i princip hela stan precis utanför. Närmaste T-bana är antingen Rådmansgatan eller Odenplan.

Jag söker en lägenhet till mig själv i Umeå, som sagt väldigt gärna nära konsthögskolan eller centrum. Jag vill inte ha en hyra som är högre än min. Kanske kan du som är intresserad få förhandla lite med hyran isåfall.

Min sista termin i Umeå slutar efter våren 2017, då ämnar jag att flytta tillbaka till min lägenhet i Stockholm förutsatt att mina fortsatta studier inte måste läsas på en annan ort.

Till dig som är intresserad av ett lånbyte, jag vill att du är seriös med att hyra min lägenhet från och med antingen den sista December eller den sista Januari (det får vi prata vidare om) fram tills åtminstone den sista Maj 2017. Jag kommer inte att hyra ut till någon som inte har en likvärdig lägenhet att hyra ut till mig i Umeå. Jag är har tillgång till studentrum så är inte intresserad av detta.

Skicka ett mejl till mig med info om din lägenhet (gärna med bilder) så hoppas jag att vi kan lösa något som passar bra för båda!

Ha det fint,
Maja

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm