Värmlandsvägen

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Värmlandsvägen, Stockholm


Hyra:

19600 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

117 m2


Beskrivning

Gavelradhus med milsvid utsikt
Välkommen till Farsta och detta välplanerade och välunderhållna gavelradhus om totalt ca 117 inredda kvm med unikt och eftertraktat läge.

Här bor du på lugn och barnvänlig återvändsgata med närhet till förskola, Farsta Centrum, naturområden, skolor och kommunikationer. Du har ingen insyn med skogen som granne på baksidan och milsvid utsikt på framsidan.

Radhuset består av två plan och har varsamt renoverats och förbättrats både in- och utvändigt. Ingång sker från tomt med fruktträd. Väl inne i huset möts man av en hall med öppen tillgång till vardagsrum och trappa till övervåningen. Härifrån når man även gillestuga/hobbyrum, samt en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, duschkabin och toalett. Följer du trappan upp hittar du ett öppet kök som många drömmer om - med bra ytor och ljuset fullkomligt flödar in. De stora fönsterpartierna och terassdörren öppnar upp till den sydvästvända trädgården som ger en känsla av en egen privat oas utan insyn. Där avnjuter man gärna middagarna på sommaren. I köket finns gott om plats för matbord, här kan du med lätthet sitta 6-8 personer vid middagsbordet. Härifrån når man även tre bra sovrum med milsvid utsikt samt ett badrum. Ett av sovrummen har balkong med morgon och förmiddagssol.

Uthyres omöblerat till företag under minst ett år med möjlighet till förlängning om båda parter är nöjda. From den 1 Jan 2016, ev tidigare.

Rökning eller djur är inte tillåtet i huset. Månadskostnad är 19.600,- Fjärrvärme, el och sophämtning tillkommer. Möjlighet till hyra av varmgarage för 1000:-/mån finns.

Om Farsta:
För de flesta av oss är Farsta känt för sitt stora och mycket uppskattade köpcentrum vilket invigdes redan 1960 och som efter renovering återinvigdes 2010. Farsta ligger, med T-bana bara ca 20 minuter från city och har bra kommunikationer i alla övriga riktningar. Närmast centrum ligger flerbostadshus och lite längre från centrum ligger radhus och några villor. Närheten till naturen är påtaglig med många grönområden samt närheten till sjön Magelungen, omgiven av fina, populära promenadstråk, motionsslingor, och på vintern en plogad skridskobana på sjön samt skidspår. På sommaren erbjuder Magelungen både strand- och klippbad. Farsta gård med sitt café erbjuder trivsam avkoppling i vacker miljö efter söndagspromenaden. I området finns en stor idrottsanläggning och idrottshall med bl.a bassängbad. På andra sidan Ågestabron ligger Ågesta golfklubb med 18-hålsbana samt Ågesta ridskola.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm