Värtavägen 63B

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Värtavägen 63B, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Litet mysigt rum på Gärdet i Stockholm
Hej!

Jag (Robin) och min vän Richard bor idag i en central 4:a på Gärdet och vi letar efter en skön rumskompis.
Vi är två herrar (30 år) som jobbar inom media och marknadsföring och som har ett rum över i vår nybygga lägenhet som ligger precis bredvid både tunnelbana och busshållplats.

Rummet är ganska litet (15 kvd) men har sin charm samt att det finns bra förvaringsmöjligheter både i rummet och utanför.

Lägenheten i sig har ett stort vardagsrum och kök med öppen planlösning inkls stor balkong, hall och stort badrum. Köket/vardagsrummet fungerar som en naturlig mötesplats och rummet blir som ens eget lilla krypin när man bara vill vara för sig själv.

Just nu är rummet möblerat med en säng, skrivbord och diverse prydnadsföremål. Jag tycker själv att en TV och lite tavlor hade lyft rummet!

Runt omkring lägenheten finns allt från ICA till sushi och som nändes tidigare kan man alltså se tunnelbanans tidtabell från fönstren i lägenheten :)

Vi letar efter någon som vill bo med oss ett längre tag med inflytt i februari.
När man bor många är det viktigt att man kan hålla rent efter sig vilket är något som är ett måste om du vill bo här och för att alla ska trivas! :)

Låter detta intressant? Skicka ett mail eller varför inte skriva direkt till min Facebook (Robin Järnhäll) och visa upp vem du är? Därefter hittar vi en tid då du kan komma hit, kolla på lägenheten/rummet och visa upp dig själv!

Vi ses och hörs!

Robin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm