Vartoftagatan

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vartoftagatan, Stockholm
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

11232 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 2011.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms.
Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Bostaden kan eventuellt vara ledig från 2019-01-01 om ny hyresgäst så önskar.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Skanstull som ligger cirka 450 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Minsta årsinkomst: 480000
Max antal hushållsmedlemmar: 4
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3,5 gånger årshyran.
För godkännande krävs någon form av stadigvarande inkomst, såsom inkomst av tjänst, egen näringsverksamhet, frilansuppdrag, pension, sjukpenning, sjukbidrag, studiemedel eller A-kassa. Dock ej försörjningsstöd (kallades tidigare för socialbidrag).
Hyresvärden kräver att köande, medköande eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.
Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar, oreglerade skulder eller pågående skuldsanering
Goda referenser från eget boende eller av fastighetsägare godkänt boende i andrahand krävs. Undantag kan ske för hemmavarande ungdomar, sammanboende och inneboende.
Vid sammanslagning av inkomst ska huvudsökande själv uppfylla minst hälften av inkomstkravet. Sammanslagning av inkomst kan godtas för sammanboende par som varit folkbokförda på samma adress minst tolv månader.
Hyresvärden kräver att huvudsökande ska bo stadigvarande i lägenheten och förbehåller sig rätten av att göra en fri prövning av den sökande.
Hyresvärden kommer att kräva ett familjebevis, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten. Tänk på att ett familjebevis enbart kan postas till din folkbokföringsadress och att detta tar ca 2 arbetsdagar.
Om bostad innehas behöver du visa uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument/mäklaruppdrag för villa eller bostadsrätt. Om du lämnar in ett mäklaruppdrag kommer du att behöva visa ett försäljningsdokument sex månader efter inflyttningsdatum.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel