Vartoftagatan 47A

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vartoftagatan 47A, Stockholm


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

118 m2


Beskrivning

Våning på Söder
Jag delar min moderna terrassvåning på totalt 118 m² och som ligger mitt på Södermalm. Den har tre sovrum i norrläge samt två vardagsrum och kök (med alla husgeråd) i öppen planlösning. Boendet är mycket tyst, inga ljud från Götgatan (80 meter bort) tränger heller in. Ljuset flödar igenom lägenheten med sina stora 3-glas fönster mot både söder och norr och med utsikt över söders takåsar. Du får en stor söderbalkong på 10 kvm med syrener, lavendel, blommor, och med inoljad trätrall och motordriven solmarkis. På norrsidan finns vädringsbalkonger där man också kan sitta lite i kvällssolen.

Badrummet har badkar och dusch samt tvättmaskin & torktumlare. Dessutom finns en gästtoalett. Varje rum har bredbandsuttag anslutna till stadsnätet, vilket ingår i hyran. El ingår också i hyran. Stor hiss finns självklart. Samt ett stort källarförråd.

Ett cykelrum har du tillgång till som också ligger i direkt anslutning till entrén på Vartoftagatan 47 (där också åtta fina manna-askar planterades år 2012.) Perfekt för dig som liksom jag cyklar under hela året.

Läget är oslagbart. Nära till ALLT. Och därför åker jag själv i princip aldrig buss eller tunnelbana inom tullarna. Cykeln är mitt färdmedel året runt och tar mig snabbare till mål inom 5 km än med bil, buss och tunnelbana.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm