Vartoftagatan 17E

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vartoftagatan 17E, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-10-14


Hyra:

12942 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 2011.
Plats för cyklar finns i förråd på innegården och i båda husen finns det förvaringsutrymme för barnvagn och utomhusrullstol.
Fastigheten är ansluten till en sopugnsanläggning med nedkast vid respektive huskropp. På gården finns miljöstation för källsortering.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Det kommer inte vara möjligt att se lägenheten. Titta på exempelritningen och exempelbilderna som finns i annonsen för att hjälpa dig bestämma om du är intresserad att flytta in utan visning.
Parkering
Parkeringsmöjligheter finns i närliggande Västgötagaraget och Studentskrapan.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Medborgarplatsen som ligger cirka 450 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Minsta årsinkomst: 550000
Max antal hushållsmedlemmar: 4
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3,5 gånger årshyran.
För godkännande krävs någon form av stadigvarande inkomst, såsom inkomst av tjänst, egen näringsverksamhet, frilansuppdrag, pension, sjukpenning, sjukbidrag, studiemedel eller A-kassa. Dock ej försörjningsstöd (kallades tidigare för socialbidrag).
Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
Om bostad innehas behöver du styrka uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument/mäklaruppdrag för villa eller bostadsrätt i samband med kontraktsteckning.
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar, oreglerade skulder eller pågående skuldsanering
Goda referenser från eget boende eller av fastighetsägare godkänt boende i andrahand krävs. Undantag kan ske för hemmavarande ungdomar, sammanboende och inneboende.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm